Witam
Mam prożbę. Mam napisać wypracowanie na temat "Jak wygląda mój dzień" . Mam opisać o której wstaje, i co pokolei robie. Jak wygląda mój zwyczajny dzień.
Proszę o pomoc i szybką odpowiedz.
Pozdrawiam
Basia, to troche pojscie na latwizne i nie wiem czy ktos sie znajdzie by Ci pomoc w pisaniu wypracowania ZAMIAST Ciebie. Moja propozycja. Napisz co umiesz i wiesz a wtedy ktos na pewno ci poprawi i podsunie kilka zdan jeszcze. Wtedy bedziesz miala z tego wieksza korzysc, bo i Ty sie nauczysz czegos a i styl wypracowania bedzie Twoj.
Basia, to troche pojscie na latwizne i nie wiem czy ktos sie znajdzie by Ci pomoc w pisaniu wypracowania ZAMIAST Ciebie. Moja propozycja. Napisz co umiesz i wiesz a wtedy ktos na pewno ci poprawi i podsunie kilka zdan jeszcze. Wtedy bedziesz miala z tego wieksza korzysc, bo i Ty sie nauczysz czegos a i styl wypracowania bedzie Twoj.
Otoz to! Nic dodac nic ujac.
_________________ Donde una puerta se cierra, otra se abre.
Agata napisał/a:
Otoz to! Nic dodac nic ujac.
My tu jesteśmy po to, aby pomagać i właśnie to robimy.
_________________ Yo soy Española y me siento orgullosa de serlo, llevo mi tierra en el corazón.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum