Przeczytałam moje stare wpisy.
Gotowanie mi się znudziło. Ileż można. Zmuszam się, aczkolwiek dalej z audiobookiem i to mnie ratuje.
Języków uczę się dalej, acz z musu niż dla satysfakcji. Szkoda zostawić.
Mój czas i pieniądze oddałam zielonemu rumakowi na dwóch kółkach Nawet teraz, choć deszcz za oknem, siedzę i trasy planuję na wiosnę
Ha, a ja dalej gotuje. Tyle ze teraz poszlam w kierunku ciast i deserow. I szerszych spodni
A jezyki to chce sie zmusic do odswiezenia niemieckiego. Chociaz teraz to ciezko z malym, bo wstaje rano o 6 do Carrefoura na rozkladanie towaru, przychodzi wieczor i mam dosc. I dziecka, i zycia, i meza...
_________________ make a wish, take a chance, make a change and break away!!!
fankabiologii, podeslij ze dwa przepisy na jakies fajne, latwe ciasta..musze niedlugo upiec dla kogos i nie chce w kolko powielac tych samych przepisow, Ty zapewne masz jakies super w zanadrzu
ja zawsze dodaje harina de reposteria jak robie biszkopty.
To jest ta mąka z proszkiem do pieczenia?
_________________ Nauczyłaś mnie niewiary / W nikogo i w nic / nawet sobą nie kazałaś być
Być może na próżno śniłem / lecz jeśli nie wiesz że jestem / Pamiętaj Ja byłem
A mnie się ostatnio nic nie chce - ani gotować ani czytać ani w ogóle nic
Kupiłam sobie z miesiąc temu zgrabny aparacik do robienia zdjęć... i nawet go jeszcze nie rozpakowałam
oj tam czy zawsze musi sie cos chciec? mi wprawdzie dzienny grafik nie pozwala na to zeby mi sie "nie chcialo" ale tez zdarza mi sie dostac czy kupic Jakis prezencik i rozpakowac po kilku tygodniach a najgorsze jest jak cos rozgrzebie i nie mam sily i czasu tego dokonczyc i nie ma sie jak ruszyc w pokoju poki tego nie pozbieram, a niemoc mnie wielka bierze jak mysle ze musze to ogarnac....
Oj mile Panie, cos tam wam sie jeszcze chce skoro zagladacie oraz zabieracie glos na forum
..no mi sie czesciej za duzo chce w stosunku do czasu wolnego jakim dysponuje, efekt jest Taki ze rozgrzebuje jakie "projekcik" i musze pedzic do koeljnych spraw, zostawiajac za soba rzecz nie dokonczana, i potem srednio mi sie chce ponownie z wielka energia do tego wracac...no ale czesto musze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum