Polecam perfumerie online, mozna kupic tanio perfumy, zdaje sie ze przy zamowieniu powyzej 50eur koszty wysylki sa gratis. Dostawa bardzo szybka, moje kolezanki w pracy bardzo sobie chwala te firme:
mm, ja jak mam w perspektywie prezent w postaci pachnidla to pasuje, jak znam i wiem co obdarowywany stosuje to kupie, podobnie jest ze mna - tez wole oglosic, ze uzywam konkretnego zapachu . bo inaczej to obciaznik na polce,albo prezent przechodni.
anvien, już kupowałaś u nich ?
Czy na pewno są to orginalne perfumy ?
Bo w koncu znalazałam u nich perfumy które sukałam w Logrono i nie było .
_________________ Człowieka, który patrzy w oczy dziecka, uderza przede wszystkim ich niewinność: owa przejmująca niezdolność do kłamstwa, do zakładania maski, czy chęci bycia kimś innym, niż jest.
..ja nie, ale moje kolezanki z pracy kupuja tam czesto, robia zamowienie zbiorcze zeby zaoszczedzic na kosztach wysylki. Widzialam te perfumy i wygladaja na oryginlane, zadna z nich sie nie skarzyla, ze pachnialy inaczej czy wietrzaly szybciej niz kupione w normalnej perfumerii...ja zamierzam tam kupic prezenty na swieta, bo jest taniej (oczywiscie nie wszystko ale sa oferty i w ich przypadku ceny sa kuszace)..zazwyczaj kupuje kosmetyki na lotnisku, ale tu mam wiekszy wybor no i wiecej czasu zeby popatrzec czy poogladac ..a jak nie wiem co jak pachnie to moge sie przejsc do Sephory, powachac , a tu zamowic...
mm napisał/a:
5 eu taniej niz w sklepie
..no ale jak kupisz 4 sztuki na prezenty to juz masz 20 euro w kieszeni..poza tym na niektore sa wieksze obnizki
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 3:11 pm ]
mm napisał/a:
ale na tych co ja sprawdzalem to wyszlo mi 2 lub 5 eu taniej niz w sklepie
..no to zeby nie byc goloslownym sprawdzilam ceny w Douglasie i roznica na niektorych jest oszalamiajaca, ceny mowia same za siebie
Cacharel Promese 50ml w D. (Douglas) 49,32€ PV (Perfumesvalencia) 32€
La Coste Pink 90ml D. 60, 30€ PV 45€
Armani Code 75ml D. 88,00€ PV 59€
Escada S 59ml D. 49,05 PV 90ml 48€
Nina Ricci Premier jour 100ml D. 73,80€ PV 49€
Armani Mania 75ml D. 79,65€ PV 49€
Aramni Diamonds Intense 100ml D. 85,95€ PV 69€
_________________ anvien
Ostatnio zmieniony przez anvien Czw Paź 29, 2009 8:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
..no to juz teraz potwierdzam, ze kupowalam na Boze Narodzenie pierwszy raz, i jestem zadowolona, ceny nizsze niz w sklepie, dostawa do domu w ciagu 24H, perfumy pachna jak original i sa tak samo trwale, wiec nie mam powodu do podejrzeń ze to jakas sciema obdarowane osoby sa zadowolone wiec ja tez
W sumie to raczej są oryginały. Mogą sobie pozwolić na niższą marżę bo nie muszą płacić za wynajem powierzchni sklepowej i ekspedientki. Stąd różnica w cenie.
_________________ Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum